perjantai 11. marraskuuta 2011

Flunssaa ilmassa?

Laiskuri on nyt jo muutaman päivän ajan tuntenut olonsa hieman huteraksi, aivan kuin flunssa kolkuttelisi ovella. Mitään suurempaa kunnon romahdusta ei kuitenkaan ole tapahtunut, joten päätin tänään kaiken uhalla katkaista muutaman päivän liikkumattomuuskierteen rivakalla lenkillä. Jos olo tämän johdosta pahenee, niin se on ihan ok - parempi sairastaa tauti kunnolla pois kuin jäädä viikkotolkulla odottelemaan puolikuntoisena sen tuloa.

Ennen lenkille lähtöä tutkailin hieman viiden vuorokauden sääennustetta, ja voi - upeat juoksusäät alkavat pian olla uhattuna! Ensi viikoksi on jo luvattu pakkasta, mikä ei sinänsä kai juoksemista ihan hirveästi haittaa. Mutta lumi ja jää (loskasta puhumattakaan...) Pitää vain toivoa, että ihan heti ei lumi sataisi maahan. Olisi nimittäin niiiiin mukava jatkaa ulkolenkkikautta vielä edes jokunen viikko..!

Juoksu oli tänään sellaista puolitakkuista, todennäköisesti tuosta pienestä flunssanpoikasesta johtuen. Tästä huolimatta Paloheinän 7,2 km taittui alle 45 minuutin - tarkalleen ottaen aikaa kului 44:50 (6:14/km, keskisyke 166 bpm). Kyseessä taisi siis kaikesta huolimatta olla Laiskurin lyhyen juoksu-uran kolmanneksi nopein lenkki Paloheinässä! Heikon olon huomasi itse asiassa vielä paremmin lenkin jälkeen; yleensä sykkeeni putoaa autossa nopeasti sadan tienoille, mutta nyt syke jäi leijumaan 110-115 paikkeille. Laiskuri, jolla ei tosin ole tutkintoa kotimaisesta, saati venäläisestä lääkärikoulusta, pitää tätä varmana merkkinä pöpöjen läsnäolosta!

Viikonloppu vierähtää valitettavasti töiden merkeissä. En muista, olenko tätä suoraan aikaisemmin kertonut, mutta Laiskuri tekee siis leipätyönsä ohessa freelancerina käännöstöitä, joita on nyt siunaantunut melkoinen pinkka. Riippuen vähän yleisestä kunnosta ja töiden edistymisestä huomenna voisi silti käydä pienellä palauttavalla lenkillä. Nyt Laiskuri kuitenkin palkitsee itsensä Pätkiksellä ja levolla - mukavaa viikonlopun alkua itse kullekin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti