maanantai 21. marraskuuta 2011

Töitä, lenkki, töitä...

Taas on uusi työviikko alkanut, ja tällä kertaa paino on vahvasti sanalla työ! Tänään oli yhden freelance-homman deadline, ja huomenna odottaakin jo toinen. Toisin sanottuna Laiskurin ilta jatkuu tämän blogikirjoituksen jälkeen töiden merkeissä aina tuonne puolille öin saakka. Laiskuri esittää asiasta vankan protestinsa - pitäisihän se jo nimestä ymmärtää, että Laiskuria ei ole tehty uurastusta varten!

Pään hajoamisen estämiseksi karkasin kuitenkin iltalenkille Paloheinään. Koska hiekkatie vaikutti aavistuksen pehmeämmältä kuin viime viikolla, lähdin tutulle 7,2 km lenkilleni suhteellisen rauhallista vauhtia. Sääret protestoivat kovahkoa alustaa aina neljään kilometriin saakka, mutta sitten olo parani ja juoksin loppumatkan vähän reippaampaa vauhtia. Ajaksi tuli yllättävänkin hyvä 45:25 (6:18/km), tosin keskisyke oli aika korkea (168 bpm) ja maksimikin kävi kurkkaamassa aina 189:ssa asti!

Hieman kyllä harmittaa arkielämän kiireet. Tuntuu, että kuntoilua ja terveellistä elämäntapaa on todella paljon vaikeampi noudattaa, kun ei pysty luomaan tarpeeksi selviä rutiineja. Tämä ei nyt sinänsä ole mikään yllätys, mutta saahan se kai vähän ottaa päähän kuitenkin? :) Onneksi kaikki on väliaikaista: omassa ammatissani lukukausien loput (eli vuodenvaihde ja touko-kesäkuu) ovat aina kaikkein kiireisintä aikaa. Nytkin tiedän, että viimeistään tammikuun puolessa välissä pitäisi elämän olla vähemmän kiireistä.

Nyt kutsuvat käännöstyöt, joten mukavaa (ja toivottavasti stressitöntä) alkuviikkoa itse kullekin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti