lauantai 12. marraskuuta 2011

Uusia maastoja

Mukavan leppoisa lauantai alkaa kääntyä illan puolelle. On oikeastaan ollut todella hyvä päivä: sain tehtyä töitä ihan suunnitelman mukaisesti, ja palauttavalla lenkilläkin ehdin käydä! Jalat olivat vielä hieman väsyneet eilisestä pinkomisesta, mutta osasin onneksi pitää vauhdin tarpeeksi rauhallisena, ja olo on taas mitä parhain!

Olin ennen lenkkiä katsonut kartasta, että normireittiäni pikkaisen muuttamalla saisin pidennettyä lenkin yhdeksään kilometriin. Kaipasin muutenkin vähän vaihtelua, joten lähdin kahden kilometrin kohdalla tekemään tuota vajaan parin kilometrin "sakkokierrosta". Tuntui itse asiassa todella mukavalta juosta pitkästä aikaa uusissa maisemissa! Kaiken lisäksi tämä uusi pätkä oli suurimmalta osaista hyvin tasaista maastoa, joten otan sen kyllä varmasti jatkossakin osaksi juoksuohjelmaani. Tänään matkaan kului aikaa 1:05:52 (keskinopeus 7:19/km, keskisyke 152). Mikä parasta, olo oli koko ajan hyvä, ja juoksu oli suoranaista nautintoa! Edes kahden asteen lämpötila ja uudella reittipätkällä yllätyksenä eteen tullut asfalttiosuus eivät mielialaa painaneet!

Lenkin jälkeen tuli yllättäen lähes euforinen olo. Tuleekohan lukijoille koskaan samanlaista fiilistä, kun pääsee lämpimään autoon ajamaan täysin kiireettä ja vaipumaan omiin ajatuksiinsa? Oli aivan hilkulla, etten lähtenyt vain ajelemaan jonnekin täysin vailla päämäärää - niin rauhoittavalta tuntui saada olla aivan yksin omien ajatustensa kanssa, samalla kun kroppa toipui lempeästä rasituksesta. Tulin kuitenkin suoraan kotiin - eihän täälläkään kukaan ole minua varsinaisesti häiritsemässä... :)

Nyt vielä kauppaan tekemään viime hetken ruokaostoksia - rauhallista iltaa kaikille!

P.S. Flunssan oireet olivat tänään lähes tiessään - outoa, mutta ei varsinaisesti haittaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti