lauantai 19. marraskuuta 2011

Musiikkia elämään

Taas on yhden ystävän juhlat juhlittu! Illanvietto sujui mukavissa merkeissä ravintola Sipulissa, joka on aivan Uspenskin katedraalin vieressä. Kabinetti oli tyylikäs ja viihtyisä - tuli mieleen sellainen englantilainen herrasmiesten kerho, jossa viiksekkäät, sakettipukuiset miehet istuvat nahkanojatuoleissa mahonkipöytien ääressä sherryä maistellen ja sikaria poltellen. Ilta venähti (tietenkin) pitkäksi, mutta tällä kertaa ei Laiskuri ollut viimeinen juhlija, vaan pakeni pahoittelujen kera kotiin hyvissä ajoin ennen sitkeimpiä sissejä.

Laiskurin tulevia urheilusuorituksia saattaa muuten sulostuttaa musiikki! Lenkkeilyharrastus tuli puheeksi erään ystävän kanssa. Hän mainosti itse juoksevansa aina kuulokkeet korvilla ja tarjosi oman vanhan MP3-soittimensa Laiskurin käyttöön. En itse asiassa tiedä, tykkäänkö loppujen lopuksi juosta musiikin soidessa korvissa - usein juostessa pääsee nimittäin ajattelemaan omia ajatuksiaan kaikessa rauhassa, eikä siinä musiikkia ole kaivannut. Jos vauhti on taas hieman lujempaa, niin ainakin itse rytmitän hengitystä juoksuaskelten tahdissa.

Kuulokkeet pitäisi nyt joka tapauksessa laitteeseen ostaa ja ladata se sitten täyteen jotain kivaa lenkkeilymusiikkia! Onneksi satuin löytämään pöydällä lojuneen vanhan kuitin, jota en onneksi ehtinyt heittää paperinkeräykseen: kyseessä oli nimittäin 50 euron lahjakortti, jonka olin saanut Veikon Koneesta vajaa vuosi sitten, kun hankin nykyisen kännykkäni! Viidelläkympillä pitäisi saada jo tarpeeksi laadukkaat ja juoksemiseen sopivat kuulokkeet, joten ihan mukava yllätys tuon lahjakortin löytäminen oli!

Sitten pitäisikin vain alkaa suunnitella soittolistaa... Jotain energistä musiikkia, johon ei ihan heti kyllästy! Yksi laulu on jo ansainnut paikkansa listalla: Led Zeppelinin Kashmir on soinut päässä useammallakin lenkillä! Upea biisi, jossa riffi kulkee 3/4 tahtilajissa rumpalin soittaessa itsepintaisesti neljään... Laitetaanpa vielä linkki näin lauantain kunniaksi!

Led Zeppelin - Kashmir

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti