perjantai 25. marraskuuta 2011

Viikonloppu = lenkille

Jahas, taas on viikonloppu koittanut! Raahustin töistä kotiin viiden maissa ja olin jo vaihtamassa lenkkivaatteita päälle, kun jokin paha aavistus sai minut tarkastamaan sähköpostista yhden työasian deadlinen. Ja fiilkseni osui ihan oikeaan - dedis oli nimittäin tänään! Onneksi kyseessä oli suhteellisen helppo ja nopea juttu, joten kun tunnin olin asiaan paneutunut (kieltämättä melkoinen kalikka otsassa), pääsin kuin pääsinkin rentoutumaan lenkkipoluille!

Vaikka ilmassa olikin pientä syysmyrskyn poikasta, oli lämpömittari kivunnut tänään seitsemään asteeseen. Tämä taas tarkoitti sitä, että suosikkitieni oli sulanut hieman pehmeämmäksi, eikä se rasittanut sääriä mitenkään normaalia enemmän. Itse juoksu noudatti aika tuttua kaavaa: ekat pari kilometriä hitaasti lönkötellen, minkä jälkeen sitten nopeampi vaihde silmään. Sykemittari näytti välillä syystä tai toisesta ihan omiaan, joten keskisykettä ei tällä kertaa voi pitää luotettavana. Aikaa lenkkiin kului joka tapauksessa 44:29, jolloin keskivauhdiksi tulee 6:11/km. Eli näillä lihaksilla ihan reipasta menoa!

Laiskurin juoksuharrastus on inspiroinut myös taiteilijoita.

Huomenna on vuorossa rauhallista illanviettoa. Luulen, että juoksusta olisi muutenkin viisainta pitää lepopäivä ja palata asiaan taas sunnuntaina. Jännä juttu muuten: hengitys on tuskin ehtinyt tasaantua juoksun rasituksesta, mutta jo nyt ajatus pitkästä, rauhallisesta sunnuntailenkistä tuntuu lähes vastustamattoman hyvältä..! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti