perjantai 9. joulukuuta 2011

Hiljainen viikko

Laiskurin syksyn ehkä kiireisin viikko alkaa kääntyä lopuilleen, mutta vielä on paljon tekemistä. Viikko on ollut hiljainen siis vain juoksemista ajatellen - valitettavasti. Alkuviikosta jalat tuntuivat parin rankemman harjoitusviikon jälkeen tarvitsevan lepoa, mutta nyt loppuviikko on mennyt sekä iltatöiden että sosiaalisten rientojen merkeissä, eikä lenkille ole yksinkertaisesti ehtinyt. Tämä tietysti harmittaa, mutta toisaalta tiedän, että ensi viikolla pitäisi taas saada paljon kilometrejä kasaan, jos ei mitään ihmeellistä tapahdu.

Tänä iltana juhlistetaan tutkimusyksikkömme huippuyksikkökauden päättymistä. Tämä tarkoittaa siis illallista, todennäköisesti liikaa viiniä ja kieltämättä mukavaa seuraa. Tällaisesta illanvietostahan voisi ottaa vaikka kuinka paljon syyllisyyttä (tai olla koko illan vesilinjalla), mutta en suostu sellaiseen: nyt on ihan oikeasti aihetta juhlaan, ja niin kuin olen joskus aikaisemminkin pohtinut, niin hyvä kunto ja terveellinen elämäntapa juontuvat arjesta, ei juhlasta.

Ennen juhlia täytyy kuitenkin upottaa hakku työvuoren reunaan, jos se siitä vaikka lähtisi pienenemään. :) Mukavaa viikonloppua kaikille Laiskurin lukukavereille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti