lauantai 3. joulukuuta 2011

Toipumispäivä

Hui, huippumukavan illan jälkee Laiskurin on myönnettävä, että hiukan on pää pipi! Kävimme ensin ystäväni kanssa syömässä ravintola Weeruskassa Alppilassa, joka oli minulle uusi tuttavuus (toki tiesin paikan). Ihan sellainen ååkåå-ravintola, mutta pikkaisen täytyy kyllä moittia palvelua: mielestäni sen jälkeen kun lasku on tuotu pöytään, ei ole kauhean siistiä, jos rahoja ei tulla noutamaan puoleen tuntiin, oli ilta kuinka kiireinen hyvänsä. Pienen lempeän ja isällisen motkotuksen jälkeen saimme kuitenkin laskut maksettua ja siirryimme Ruoholahteen One Pint Pub -nimiseen olutkuppilaan (suosittelen - hyviä oluita ja loistava palvelu!)

Mukavan jutustelun ja maailmanparantamisen seurauksena ei tänään kyllä juoksemaan kannata lähteä. Toisaalta jalatkin tuntuvat olevan vielä vähän jumissa, sillä tällä viikolla on kasassa jo reilut 21 kilometriä nautintoa, kun taas viime viikon loppusummaksi tuli niinkin paljon kuin 41,4 km! Nämä kilometrimäärät ovat aika suuria, kun ajattelee, että en ole yhtenäkään kalenterikuukautena juossut yli sataa kilometriä. No, huomenna olisi kyllä todella mukava juhlistaa sunnuntaita rauhallisen seiskan tai ysin merkeissä, riippuen vähän jalkojen tuntemuksista. Säätiedotukset ovat luvanneet kahdesta neljään astetta lämmintä ja vesisadetta - ei paha! :)

Nyt taitaa olla viisainta purkaa työvuorta vähän - käännökset odottavat tekijäänsä, ja olisi kyllä mukava saada huomisesta ihan kunnon vapaapäivä ilman mitään velvollisuuksia..! Toivottavasti lukijoiden viikonloppu sujuu myös rauhallisissa merkeissä, palataan taas huomenna asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti