torstai 1. joulukuuta 2011

Viikonloppua odotellessa

Onpa taas ollut kiireinen (mutta hyvä) päivä! Olin jo jonkin aikaa ehtinyt olla oikeasti huolissani ensi vuoden tutkimusrahoituksesta, mutta tänään sain tietää, että palkka juoksee vielä ensi syyskuulle saakka. On tämä kyllä melkoista tämä akateeminen pätkätyöläisyys... Työttömyys olisi ilman tätä hieman puskista tullutta rahoitusta ollut edessä jo tammikuun alussa, joten helpotuksen tunne on aika suuri... Onhan minulla käännöstöitä jatkuvasti, mutta ei niistä saa millään raavittua kokoon kunnon kuukausipalkkaa.

Ehdin myös töiden jälkeen kipaista palauttavalle lenkille Paloheinään. Olin valmistautunut poikkeuksellisen huolellisesti syömällä päivän aikana aivan liian vähän ja kompensoimalla tämän juomalla liikaa ennen lenkkiä! Kolmen kilometrin kohdalla tuli sellainen jo tutuksi tullut "o-ou"-tunne, kun yhtä aikaa tuli akuutti tarve päästä vessaan ja samalla kropasta tuntui kertaheitolla loppuvan energia. No, eihän matkaa ollut onneksi jäljellä enää kuin kuusi kilometriä, joten sisulla vain loppuun asti!

Huomenna on taas edessä pitkä työpäivä, mutta illalla näen pitkästä aikaa vanhaa kaveriani. Menemme testaamaan Alppilaan yhtä ruokapaikkaa, minkä jälkeen vuorossa on todennäköisesti muutama olut jossakin. Tämä kaverini on myös paras (ja ainoa) sulkapallokaverini, mutta hänen jalkavammansa vuoksi emme ole tänä syksynä päässeet kertaakaan pelaamaan, mikä on todella harmi. Toivottavasti ensi vuoden puolella pääsemme taas huitomaan stressiä pois. :)

Ai niin, en ole vieläkään ehtinyt syödä mitään lenkin jälkeen! Kävin kotimatkalla hakemassa Subwaysta kinkkusubin, jonka kohtalona on kadota tuota pikaa Laiskurin kitaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti