torstai 22. joulukuuta 2011

Valoa kohti

Vuoden pimein päivä on jo kääntymässä iltaan. Vaikka en kalenteria muuten kauheasti seuraakaan, on talvipäivänseisauksessa aina jotain hienoa - nyt kuljetaan kesää kohti, ja paljon kaivattua valoa tulee päivä päivältä enemmän!

Eilen Laiskurin elämään toi valoa viikon kolmas juoksulenkki! Tällä kertaa maltoin ottaa rauhallisesti koko matkan, mistä jalat tuntuivat pitävän kovastikin. Lihakset tuntuivat vetreiltä, ja pienestä kylmyydestä huolimatta oli todella mukava juosta. Aikaa 7,3 km matkaan kului tällä kertaa 52:02 (7:08/km). Paikoitellen tiet olivat hieman jäässä, ja välillä ohut lumikerros peitti maata. Juokseminen lumen päällä tuntui itse asiassa aika hyvältä - enemmänkin olisi lunta saanut olla! Vain alamäissä piti olla hieman varovainen, ettei tyyli olisi vaihtunut pyllymäen puolelle.

Tänään on pikaisesti tavattava vielä yhtä ystävää, sen jälkeen alkaakin joulurauhaan laskeutuminen. Laiskuri aloittaa rauhaisan joulun joululahjaostoksilla, jotka on aina perinteen mukaisesti tehtävä viime tipassa! Mutta jos tuosta urakasta selviää hengissä, olisi iltalenkki todella tervetullut! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti