tiistai 20. joulukuuta 2011

Räntää ja viimaa

... ja juoksemista! :) Jälleen oli kiire päästä eilisen kamaluuden jälkeen takaisin juoksupoluille. Tällä kertaa maltoin ottaa alkumatkan rauhallisesti, ja lenkki meni paljon paremmin kuin eilen. Olin tosin illalla erehtynyt ottamaan päikkärit, joiden jäljiltä kroppa oli aika lailla hoomoilasena - toivottavasti en nyt kuitenkaan valvo aamuun saakka... Joka tapauksessa aikaa 7,3 km matkaan kului tänään 49:25 (keskivauhti 6:46/min), ja lopussa pystyin aika kivasti vielä kiristämään. Silti parin viikon tauon ja suht epäterveellisen elämän vaikutukset huomaa - uskomatonta, kuinka kunto voi jo näin lyhyessä ajassa rapistua! Lenkin aikana iskenyt räntäsade tuntui täysin ansaitulta: mitäs jätit juoksematta, kun oli vielä pari astetta lämpimämpää! :)

On tietenkin selvää, että päiväunet ja juokseminen syövät toisaalta työaikaa - huomisesta onkin tulossa oikea tsemppipäivä. Mutta en valita: vaikka nyt onkin paljon töitä, saan esimerkiksi nyt meneillään olevalla käännösurakalla maksettua aika lailla kokonaan tammikuun lopulle siirtämämme etelän matkan (taisin mainita, että meidän piti lähteä vanhempieni kanssa Playa del Inglésiin uuden vuoden jälkeen - lähdemmekin nyt tammikuun lopussa). Joululahjojakin pitäisi jossain välissä ehtiä käydä ostamassa, ja jo pelkkä ajatus ruuhkaisesta tavaratalosta saa Laiskurin karvat nousemaan pystyyn!

Edes laadukas rekvisiitta ei saa
Laiskuria viihtymään jouluostoksilla.
Nyt alkaa kello olla jo sen verran, että Laiskuri alkaa harkita unten maille siirtymistä. Saapa nähdä, kestäisivätkö koivet myös huomenna juoksemista..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti