maanantai 12. joulukuuta 2011

Paluu arkeen

Nyt on juhlat taas vähäksi aikaa juhlittu, ja normaalit arkikiireet kutsuvat! Ehdin jo etukäteen iloita siitä, että tällä viikolla pääsen useampanakin iltana rentoutumaan juoksupoluilla, mutta olisihan se pitänyt arvata, että pitkästä ilosta seuraa itku: tänään on ollut heti aamusta saakka hieman kipeä olo, ja ainakin tämä ilta menee ihan suosiolla kotona. Tämä on siksikin harmi, että lämpötila on ollut koko päivän reippaasti plussan puolella, joten sään puolesta juoksemaan olisi kyllä päässyt. Nyt täytyykin pitää peukkuja, että voimaton olo ja pieni aivastelu on vain väliaikaista..! Töitäkin olisi niin paljon, että ei olisi kauheasti varaa maata sängyn pohjalla...

Huomasin muuten juuri, että viime viikolla en ehtinyt kertaakaan lenkille - huh! Toisaalta treenipäiväkirjan mukaan kyseessä oli ensimmäinen täydellinen taukoviikko elokuun puolenvälin jälkeen; muuten harjoituskertoja on ollut vähintään kaksi viikossa. Sinänsä en ole kovin tyytyväinen siihen, että tauon syynä oli työ- ja (lähinnä) vapaa-ajan kiireet, mutta toisaalta täydellinen lepoviikko ei välttämättä ole kropalle ollenkaan pahasta - ainakaan, jos tällaisen tauon pitää vain kerran muutamassa kuukaudessa.

Koko ajan kutkuttaisi lähteä kaikesta huolimatta uhmaamaan sadetta ja tuulta! Mutta ei, ei taida kannattaa. Ehkä maailma näyttää pienten päikkärien jälkeen taas vähän paremmalta? :)

2 kommenttia:

  1. Lepo voi todellakin tehdä hyvää välillä, luulempa,että tälläviikolla juoksusi kulkee tavallistakin paremmin :)

    Itse juoksentelin tänään 1,5h sateessa, mutta kivaa oli :)

    VastaaPoista
  2. Tuollaista sadejuoksua itsekin olin toivonut, mutta ehkä tässä joku ilta voi ottaa revanssin, kunhan olo vain sallisi..! :)

    VastaaPoista