torstai 29. syyskuuta 2011

Kirmailua tihkusateessa

Taas on pari päivää vierähtänyt viime päivityksestä, joten on aika kertoa kuulumisia! Töissä on tosiaan ollut melkoista haipakkaa, ja huomenna pitäisi jättää yksi aika tärkeä hakemus - pitäkäähän Laiskurille peukkuja! :) Illalla on sitten vuorossa vieraiden kestitsemistä, joten juoksemaan ei kerkiä. Pahimmassa tapauksessa lauantai menee sitten, kröhöm, toipumiseen, joten olen nyt henkisesti varautunut siihen, että juoksut on sunnuntaihin asti juostu.

Eilen ehdin kuitenkin illalla kuntonyrkkeilyyn, jossa onnistuin saamaan selkäni jumiin. Huidon ilmeisesti  yläkoukkuja jotenkin väärällä tekniikalla, ja siltä se lyödessä kyllä tuntuukin (mikäköhän siinä on niin vaikeaa, kun kaikki muut lyönnit sujuvat ihan hyvin?) Onneksi tänään olo oli jo parempi, mutta eilen piti nukkumaan mennessä makoilla aika vakaassa asennossa. Sinänsä mielenkiintoista, että olen koko syksyn pelännyt penikkatautia ja muita jalkavammoja, ja sitten kun ensimmäinen pieni vaiva tulee, kyseessä on jumiin mennyt selkä!

Tänään lähdin sitten suoraan töistä Pirkkolan suuntaan, ajatuksena löytää tällä kertaa ihan oikeasti sille kolmen kilometrin radalle, jolta viimeksi eksyin... Kroppa oli taas viikon ahkeroinnin ja reippailun jäljiltä aika väsynyt, joten tavoitteena oli palauttava kuuden kilometrin lenkki hitaalla vauhdilla. Pirkkolan 3 km reitti osoittautui kuitenkin yllättävän mäkiseksi, eikä se sopinut palautteluun kovinkaan hyvin. Muuten kyllä ihan mukava juosta, mitä nyt tien pohja oli hieman kova verrattuna Paloheinään. Täytyy siis seuraavaksi mennä paremmin levänneenä paikalle!

Mäet vetivät tällä kertaa väsyneestä kropasta mehut niin tehokkaasti, että ensimmäistä kertaa koko syksynä juokseminen ei tuntunut alusta loppuun asti hauskalta. Juoksin kuitenkin sinnikkäästi suunnitellun lenkin maaliin saakka, ja jälkikäteenhän juoksemisesta jää aina todella hyvä olo! Kannatti siis sinnitellä, mutta täytyy sanoa, että nyt lepopäivät tulevat kyllä enemmän kuin tarpeeseen. Lopputulema illan lenkiltä oli siis 6 km, aika 44:08 (keskivauhti 7m21s/km) ja keskisyke 153.

Huomiseksi on luvattu jonkinlaista inkkarikesää, joten nauttikaahan ulkoilusta, jos pystytte! Laiskurin päivä kulkee, valitettavasti, toimistolta ravinteliin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti