perjantai 9. syyskuuta 2011

Perjantailenkki

Jaahas, taas olisi työviikko lusittu ja viikonloppu edessä! Livahdin tänään tuntia aikaisemmin töistä - yllätys yllätys - lenkille! Olin jo uumoillut, että muiden kiireiden vuoksi tänään ei lenkille kerkiä, mutta kyllähän sitä aikaa löytyy, kun vain näkee vähän vaivaa sen eteen... :)

Itse asiassa keskiviikon kuntonyrkkeily on tuntunut tänään melkeinpä kovempana jomotuksena kuin eilen. Venyttelinkin ennen lenkkiä huolella, ja tällä kerralla ihan oikeasti päätin pitää huolta siitä, että koko lenkki menee niin hidasta vauhtia kuin mahdollista. Tavoite täyttyi komiasti - lönköttelin 7,2 km, johon kului aikaa 58 minuuttia. (8,04 min/km) Keskisyke pysyi minulle todella matalana (149 bpm), ja huippusykekin käväisi vain 162:ssa yhden vähän jyrkemmän ylämäen päätteeksi. Nyt on sitten taas suihkun jäljiltä aivan loistava olo, mitä nyt nälkä vähän kurnii vatsan pohjalla. Kohta on vuorossa lähtö illalliselle, mutta ei onneksi millekään kauhealle syöpöttely-juopottelu-reissulle, vaan ihan rauhalliselle ja hienostuneelle ruokahetkelle. Osaan sitä minäkin joskus esittää itseäni sivistyneempää!

Nyt toiveissa on, että kroppa ehtisi palautua edes jonkin verran ennen huomista kuntonyrkkeilyä. Lauantain nyrkkeilyharjoitukset ovat lähes kaksituntiset, joten jos sinne menee valmiiksi väsyneenä, voimat loppuvat aika äkkiä kesken. Pelkästään "alkulämmittely" voi kestää puoli tuntia, ja usein se tuntuu kaikkein raskaimmalta osuudelta (ehkä onkin, täytyy katsoa huomenna, mitä mittari sanoo).

Nyt on mentävä, joten ei muuta kuin erinomaista viikonloppua lukijoille ja liikkumisen riemua, jos säät vain sallivat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti