maanantai 19. syyskuuta 2011

Palautumista

Kyllä kroppa sitten toimii mielenkiintoisella tavalla! Eihän se sikäli ole yllättävää, että viime viikon kuuden liikuntapäivän jälkeen tarvitsee lepoa. Sen sijaan on aika yllättävää, että eilisen lepopäivän aikana tunsin itseni paljon pirteämmäksi kuin tänään! Aamulla herätessä tuntui jo siltä, että unta olisi riittänyt vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Töiden jälkeen otin sitten pienet päiväunet, ja nyt tuntuu taas siltä, että olisi parasta nukkua. Päikkäreillä oikein tunsin, kuinka lihakset alkoivat palautua rasituksesta - tätä siis nyt ilmeisesti tarvitaan!

Sinänsä kyllä todella hyvä, että tulee levättyä. Ihmettelinkin jo viime viikolla, kun vähästä levosta huolimatta jaksoin käydä neljä kertaa lenkillä ja kahdesti kuntonyrkkeilyssä. Välipäivät ovat tarpeen, ja jos ihan totta puhutaan, niin minun tulisi välillä käyttää aikaa myös työvuoren purkamiseen. Tämä ilta meneekin sitten töitä tehden, mutta rentoutuakin pitää: digiboksilla on odottamassa aika monta suosikkiohjelmaani, joista tänään voisi olla vuorossa Hercule Poirot. Laatuaikaa sanan todellisessa merkityksessä!

Nyt tulee taas taivaan täydeltä vettä, mutta huomiseksi on luvattu parempaa säätä. Ja sehän ei voi tarkoittaa kuin yhtä asiaa: pitkää, ihanaa lenkkiä! Nyt ei muuta kuin mukavaa alkanutta viikkoa kaikille - palataan huomenna blogiin juoksupäivityksen merkeissä!

1 kommentti:

  1. Kiitos, samoin sinulle! Kiva lukea muidenkin kuulumisia juoksuun liittyen! :)

    VastaaPoista